Home Delphi Android: After adding service to app icons and splashscreen images disappears
Reply: 0

Delphi Android: After adding service to app icons and splashscreen images disappears

user1468
1#
user1468 Published in May 24, 2018, 3:59 pm

I've got a massive error. When I add to project new local service - my main app dosent lunch. This errors I got:

[PAClient Error] Error: E2312 Unable to execute '"C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\17.0\PlatformSDKs\android-sdk-windows\build-tools\26.0.1\aapt.exe" package -f -M "D:\a\Android\Debug\asas\AndroidManifest.xml" -F "D:\a\Android\Debug\asas\bin\asas-unsigned.apk" -I "C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\17.0\PlatformSDKs\android-sdk-windows\platforms\android-26\android.jar" -S "D:\a\Android\Debug\asas\res" -A "D:\a\Android\Debug\asas\assets" "D:\a\Android\Debug\asas\library" "D:\a\Android\Debug\asas\classes"' (Error 1)
[PAClient Error] Error: E2312 D:\a\Android\Debug\asas\res\drawable\splash_image_def.xml:2: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'src' with value '@drawable/splash_image').

When I go to the Project -> Options -> Application I cant see any of icons or splashscreen images, they disappears. When I add this files manually - app is compiling without errors and starts, but only show black screen for a half second and shutdown. Without adding to project a service everything works very well, app starts normally. I tried reinstall Rad Studio - and nothing changes... In about month ago I created app with service and Delphi works fine. Im using Delphi 10 Seattle.

I dont know what I must do... my project stuck. Please, help me...

You need to login account before you can post.

About| Privacy statement| Terms of Service| Advertising| Contact us| Help| Sitemap|
Processed in 0.305935 second(s) , Gzip On .

© 2016 Powered by mzan.com design MATCHINFO